title

Om Hytten

Tegning af huset

- ikke målfast. Der er opvaskemaskine, køle/fryseskab, komfur med 4 plader og ovn, elkoger og en kaffemaskine. Service til 35 personer, gryder, pander og fade. Der er en vandvarmer lige under køkkenet, men ikke så stor, så det anbefales at skylle af i koldt vand.

Atriumrum

Indrettet med brændeovn, klinkegulv og lysindfald fra atriumgården. Rummet måler 4,90 x 6,70 cm og har skydedøre til stuen med udsigt til terrassen.

Stue

Stuen måler 4 x 9 m med udsigt til sø og terrassen lige udenfor de store vinduer. Man kan også se over mod bålpladsen og skoven rundt om søen. Det er indrettet med sofa’er og små borde. Midt i rummet er der en brændeovn.

Terrasse

Stor terrasse med borde og bænke med udsigt til sø og skov

Spiseområde

Nær køkkenet er et rum der kan anvendes som spiserum for mindre grupper.

Soverum

Der er 9 soverum med 33 sovepladser i alt. De 8 soverum er indrettet med 2 køjesenge i hver, så der kan sove 4 i hvert af rummene. I det sidste soverum er der en almindelig seng

Bålplads

Lige til højre for hytten er der en dejlig stor bålplads med plads til at mange kan sidde omkring bålet.Bålpladsen ligger i læ af buske og træer, så man kan sidde omkring bålet, selv om det blæser lidt. Brænde kan købes i Vævestuen som passeres på vej til hytten