Udlejning

Hytten lejes ud til spejdergrupper, skoleklasser, mindre virksomheder og private, til mange forskellige formål. Udlejes ikke til støjende feste.

Leje af hytten

For at leje hytten kontakt: [email protected]

Hverdage 2.500 kr. pr. døgn

Weekend og helligdage 4.000 kr. pr. døgn, to døgn 6.000 kr.

Hertil kommer forbrug af el, der afregnes til dagspris.

Og obligatorisk slutrengøring 1.400 kr.

Fra 1. april 2025 til 1. oktober 2025 ændres prisen for udlejning på hellig- og weekenddage til 7.500 for en weekend + el og slutrengøring 1.400 kr.

En enkelt overnatning 5.000 kr. + el og slutrengøring 1.400 kr

Ordensreglement

Støvler og beskidte sko skal sættes i gangen.

Madrasser skal blive indenfor i sengene. Der skal anvendes lagen over madrassen. Ved afrejse skal madrasserne stilles på højkant.

Der må ikke udøves hærværk på huset, herunder at skrive navne eller graffiti på vægge, senge og døre. I tilfælde af hærværk vil lejer blive gjort erstatningsansvarlig.

Det er ikke tilladt at ryge indendørs.

Ingen stearinlys o.l. i soverummene.

Der skal slukkes for el inden afrejse - ikke for HFI relæet

Der udlejes ikke til støjende fester, særligt ikke højtalere på terrassen. Når der er vindstille om aftenen bæres lyden meget langt til gene for dyr og nabo’er.

I er velkomne til at benytte bålpladsen, hvis der er en ansvarlig voksen ved bålet så længe der er ild og gløder. Ønsker man at forlade det, så sluk bålet helt. Der må ikke saves i træer eller andet.

Det lejede skal ved afrejse, efterlades i ryddelig stand. Vinduerne skal være haspede og dørene skal være låst.

Lejer hæfter for eventuelt beskadiget inventar, glas, eller porcelæn. Hvis noget går i stykker, skal det oplyses samtidig med aflæsningen af el ved afrejse eller umiddelbart efter.

Gå venligst en runde omkring huset og fjern eventuelt affald.

Affald anbringes i de 3 containere for enden af vejen, ud over glas og metal, der lægges i poserne på gavlen af udhuset.